Event calendar

Flat View
By Year
Monthly View
By Month
Weekly View
By Week
Daily View
Today
Jump to month
Jump to month
Search
Search
Download as iCal file
Asahia ja iltapalaa
Tuesday, 31. October 2023, 17:30

Onko ASAHI tuttu laji? Tervetuloa mukaan kokeilemaan!

Asahi on Suomessa kehitetty liikuntamuoto, jossa yhdistyvät sekä itämaisen että länsimaisen terveysliikunnan parhaat perinteet. Asahi on sekä ennalta ehkäisevää että hoitaa jo syntyneitä ongelmia: niskan ja hartiaseudun vaivoja, selkävaivoja, jäykkyyttä ja stressin aiheuttamia ongelmia. 

Asahi soveltuu kaikenikäisille ja kaikenkuntoisille. Kehoa avaavat ja venyttävät liikkeet on  suunniteltu tarkoituksella niin yksinkertaisiksi, että kuka tahansa pystyy harjoittamaan asahia. Kaikki liikkeet tehdään seisten. Et tarvitse erityisiä varusteita - mukavat, löysät vaatteet riittävät.
Asahi-ohjaaja Helena Tervonen tulee pitämään meille 45 minuutin harjoituksen. Sen jälkeen olosi on taatusti rentoutunut ja hyvä!

Tunnin jälkeen nautimme yhdessä iltapalaksi poke bowlin, jonka jokainen saa koota paikan päällä. Ilmoitathan mahdollisesta erityisruokavaliosta ilmoittautuessasi.

MITÄ: Asahia, iltapalaa ja rentoa yhdessäoloa
MISSÄ: Aventura Lounge, Lönnrotinkatu 9. Sisäänkäynti porttikongista.
MILLOIN: tiistaina 31.10. klo 17:30
MITEN: ilmoittaudu jäsensivuilla pe 27.10. mennessä. Tilaisuus on maksuton, mutta peruutuksesta 27.10. jälkeen tai no show´sta perimme 20 euron maksun.

Jos myöhästyt tai muuten vaan on ongelmia löytää perille, soita 040 5537 444 / Katri 

 

Asahi on japania ja tarkoittaa auringonnousua. 

    

sunrise