Event calendar

Flat View
By Year
Monthly View
By Month
Weekly View
By Week
Daily View
Today
Jump to month
Jump to month
Search
Search
Download as iCal file
SIENIRETKI
Thursday, 24. August 2023, 17:15 - 23:00



SIENIRETKI eli virallisemmalta nimeltään PATA FINLAND CHAPTER AUGUST MARKETING EVENT tulee taas!

WORKSHOP JA ILLALLINEN

AIKA                   torstai 24.8. Tapaaminen Kiasman pysäkillä klo 17:00, bussi lähtee klo 17:15.  Ole ajoissa!                                 Takaisin keskustassa ollaan viimeistään klo 23:00. 

PAIKKA              Metropolialueella luontokin on lähellä

PUKUKOODI     Pelkkää raitaa! Tai ainakin osaksi!  Pääosin ollaan sisätiloissa, mutta mukava ja                                                   säänmukainen asu kannattaa varata.                                                                          

TEEMA               Bee positive!


Ilmoittaudu jäsensivuilla www.patafinland.fi heti tai viimeistään 14.8. Ilmoita samalla mahdollisesta erityisruokavaliosta.

Huom: No show tai viime hetken peruutus 14.8. jälkeen, kulut 25 euroa.

Jos joudut perumaan osallistumisesi, ilmoitathan siitä sähköpostilla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Sydämellisesti tervetuloa kaikki jäsenet!

Tänäkin vuonna kutsumme mukaan myös kaikki alalla työskentelevät kollegat, jotka eivät vielä ole PATA Finland Chapter ry:n jäseni. Heidän osallistumismaksunsa on 20 euroa ja sillä saa myös jäsenyyden loppuvuodeksi 2023. He voivat siis osallistua myös syksyn tapahtumiin.

Nyt kannattaa kutsua kollegat mukaan ja pyytää heitä rekisteröitymään: www.patafinland.fi --> Login/Register --> Register tai lähettämään viestin This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

kesäisin terveisin PATA FINLAND CHAPTER RY         bees

Illan meille tarjoavat:

Sieniretki 2023 sponsorilogot