Event calendar

Flat View
By Year
Monthly View
By Month
Weekly View
By Week
Daily View
Today
Jump to month
Jump to month
Search
Search
Download as iCal file
Kävelykilometrikisa
From Sunday, 01. May 2022 -  00:01
To Friday, 30. September 2022 - 23:59

KÄVELYKILOMETRIKISA ON TÄÄLLÄ TAAS!

Valtakunnallinen www.kavelykilometrikisa.fi käydään touko-syyskuussa ja PATA Finland Chapter on tänäkin vuonna mukana joukkueena. Haastamme kaikki jäsenet mukaan ulkoilemaan!

Liity mukaan joukkueeseemme, kävellään tai juostaan PATA Finland Chapter maailmankartalle!  Viime vuonna kävelykilometrejä joukkueelle kertyi yhteensä lähes 15 000 - se tarkoittaa, että pääsimme hyvinkin Japaniin asti. Tästä on hyvä jatkaa matkaa :)

Kisa sopii meille kaikille, ei tarvitse olla superkunnossa. Kaikesta liikkumisesta on hyötyä, oli kyse sitten kipaisusta kauppaan tai kuutamokävelystä, koiralenkistä tai kokonaisesta vaelluspäivästä. Ja jokainen ulkoiltu kilometri kannattaa kirjata.  

Kisa alkaa 1.5. ja ilmoittautuminen on jo avattu. Kilometrejä voit kirjata osoitteessa www.kavelykilometrikisa.fi heti kisan alettua ja aina syyskuun loppuun asti. Ensimmäiset kuvat voit julkaista Instassa jo vapunpäivänä. Kuka ehtii ekana?

REKISTERÖIDY JA LIITY JOUKKUEESEEN: www.kavelykilometrikisa.fi 
Jos olet rekisteröitynyt jo edellisinä vuosina, tunnuksesi toimivat edelleen.

Joukkueen nimi on PATA Finland Chapter ja osallistumiskoodi on PATAFinland2022.

Kaikkien 1.5. mennessä joukkueeseen liittyneiden kesken arvotaan ensimmäinen yllätyspalkinto!

Voit jakaa kuvia ulkoilustasi: sinusta, auringonnousuista ja -laskuista, kävelyseurasta, eväistä, fiiliksistä. Tsempataan toisiamme instagramissa  ja jaetaan kaikki hyvät vinkit.

Käytä kaikissa kuvissa tunnisteena:
#patafinland
#patafinlandchallenge